Ставка дня. Україна має хороші шанси обіграти Іспанію

Ставка дня. Україна має хороші шанси обіграти Іспанію

Чи зможе українська дружина обіграти іспанців і напряму потрапити на фінальний турнір чемпіонату Європи 2016 року? На це питання відповідь буде отримана сьогодні увечері, після завершення матчу між збірними України та Іспанії.

Шанси напряму пробитися до Франції у підопічних Фоменка невеликі, але вони є. Для потрапляння у фінальну частину необхідно буде перемагати невмотивовану збірну Іспанії на НСК "Олімпійський". Перед звітним матчем в активі збірної України 19 очок. Шість перемог, одна нічия і дві поразки. Програли українці словакам на своєму полі з рахунком 0:1 і іспанцям на виїзді з тим же рахунком 0:1. Збірна України має досвід перемог на своєму полі над сильним суперників, наприклад матч проти збірної Франції в стикових матчах до чемпіонату світу, тоді українці перемогли з рахунком 2:0, як буде на цей раз подивимося.

Збірна Іспанії – одна з найсильніших у світовому футболі. У складі цієї команди грають професіонали найвищого рівня, які дорожать своєю репутацією і місцем у національній збірній. Іспанці завчасно забезпечили своє потрапляння у фінальну частину Євро-2016. Перед матчем з Україною у активі команди дель Боске 24 очки. Зробити ставку на матч Україна - Іспанія можна на ratingbet.

 
 
 

Стрічка новин