У Черкасах встановили ще один сучасний майданчик для дітей

У Черкасах встановили ще один сучасний майданчик для дітей

Новий дитячий майданчик облаштували днями в подвір’ї будинків 42 і 34, що по вулиці 30-річчя Перемоги в Черкасах. Донедавна з «розваг» для тамтешньої малечі тут був лише каркас для вибивання килимів, встановлений ще за радянських часів.


Про це повідомляють у спільноті “Вільний демократ” у соцмережі Фейсбук.


Аби батьки зі своїми чадами мали змогу активно й безпечно провести час неподалік дому, звернулися до депутата міської ради від фракції «Вільних демократів» Миколи Бондаренка з проханням встановити дитячий майданчик. Обранець взявся за пошук можливостей для реалізації мрії жителів.


Наразі ж для них за кошти благодійників змонтували сучасні ігрові конструкції – рукохід із турніком, гойдалки, гірку й карусель.


За словами Миколи Бондаренка, дітей у тамтешньому кварталі мешкає доволі багато: наприклад, будинок на вулиці 30-річчя Перемоги, 42 має 9 поверхів і 15 під’їздів. Лише на відкриття завітало понад сотня маленьких жителів мікрорайону.


– Те місто й держава, які вкладають у дітей, вкладають у своє майбутнє, – зауважив Микола Петрович. – Незважаючи на ситуацію в країні, у них має бути справжнє дитинство! Загалом немає нічого ціннішого, аніж щирі дитячі посмішки!
Вчасно Служба новин

 
 
 

Стрічка новин