Ударівець — найбільший прогульник сесій міської ради

Активісти черкаського руху «Чесно» оприлюднили прізвища депутатів Черкаської міської ради, які «прославилися» прогулами сесій та постійних комісій. Дану інформацію збирали протягом дев’яти місяців у рамках кампанії «Чесна весна. Відповідальна осінь.»

 

Першість у прогулах сесій отримав представник фракції «УДАР» Сергій Кудактін -41% пропущених сесій. На другому місці Валентина Душок – 38% , представниця фракції «Рідне місто», а на третьому Нарек Казарян – 33% пропусків, фракція «УДАР». До десятки прогульників також потрапили Армен Акопян, Максим Скорик, Володимир Бурячинський, Костянтин Чернецький, Микола Булатецький, Руслан Петрик та Володимр Гудзенко.

При цьому, громадська активістка Вікторія Феофілова зазначила, що частина депутатів, що відвідувала сесії, приходила на них із запізненням, відпрацьовувала декілька годин і залишала засідання.

 

Відзначили активісти «Чесно» і прогульників засідань постійних комісій міської ради. Тут абсолютним лідером став представник «Радикальної партії» Сергій Тищенко. А депутат Микола Булатецький відзначився тим, що не увійшов до жодної комісії.

 

Представники «Чесно» наголосили, що дану роботу проводили, щоб донести до виборців, як працюють їх обранці. Та щоб політичні партії напередодні місцевих виборів думали, кого варто, а кого ні включати у виборчий список.

Також було про анонсовано, що протягом місяця подібна інформація, щодо прогульників, з’явиться і по депутатах Черкаської обласної ради.

 

 

04.09.2015
Общество
 
 
 

Стрічка новин