Порошенко не виключив зустрічі з Путіним за океаном

Порошенко не виключив зустрічі з Путіним за океаном

Президент України Петро Порошенко переконаний, що найближчим часом Україна отримає перспективу безвізового режиму з Європейським Союзом.


Про це він заявив після церемонії складання присяги новою патрульною поліцією Одеси, передає УНІАН.


"Ключове завдання полягає в тому, щоб прискорити реформи і забезпечити швидку інтеграцію України в ЄС. Ми зробили все для того, щоб найбільша кількість країн-членів ЄС менш ніж за рік ратифікували угоду з ЄС. Упевнений в тому, що ми зможемо найближчим часом відзвітувати про проведені реформи і отримати перспективу безвізового режиму", - підкреслив Порошенко.


Також Порошенко не виключив можливості зустрічі лідерів держав "Нормандської четвірки" (Німеччини, Франції, України та Росії) під час проведення щорічної сесії Генеральної асамблеї ООН, відкриття якої очікується в кінці вересня.


"Я не буду це (можливість зустрічі "Нормандської четвірки" - ред) ні підтверджувати, ні спростовувати, але ви все розумієте, що Нью-Йорк і засідання Генеральної асамблеї ООН є платформою, де відбувається більшість міжнародних зустрічей. Головне правило - якщо ця зустріч відбудеться, вона повинна бути ретельно підготовленою, тому зараз ми готуємо нашу делегацію, яка завтра виїжджає на зустріч Тристоронньої контактної групи", - сказав Порошенко, відповідаючи на питання агентства "Інтерфакс-Україна".

 
 
 

Стрічка новин