В зоні АТО зводять опорні пункти другої і третьої лінії оборони

В зоні АТО зводять опорні пункти другої і третьої лінії оборони

В зоні проведення антитерористичної операції має бути побудовано майже 250 опорних пунктів, вартість якого може доходити до 3 млн грн. Про це повідомив прес-секретар генерального штабу Владислав Селезньов на своїй сторінці у Facebook.

 

«Продовжується будівництво лінії оборонних рубежів на Сході України... Всього на сході України має бути споруджено майже 250 опорних пунктів, сотні кілометрів траншей і окопів, кілька сотень бетонних вогневих споруд. Вартість лише одного опорного пункту складає до трьох мільйонів гривень», – написав Селезньов.

 

Він зазначив, що згідно з затвердженим планом будівництва фортифікаційних укріплень, першу лінію рубежів повинні були зводити Збройні Сили і дана задача була виконана. Другу і третю лінію оборони зводять силами обласних державних адміністрацій.

 

«Будівельні роботи ведуть цивільні компанії і будівельні підприємства. Хід робіт і готовність об’єктів контролюють військові... Комісія від представників військових частин, які виконують завдання у визначеному районі проведення АТО, ретельно і прискіпливо приймає об’єкти, контролює, щоб роботи виконувались якісно», – додав спікер Генштабу.

 
 
 

Стрічка новин