Черкащанка просить допомогти знайти негідника, який побив її сина на дитмайданчику

Черкащанка просить допомогти знайти негідника, який побив її сина на дитмайданчику

5 квітня, близько 8 години вечора на дитячому майданчику біля школи №15, в районі будинків Добровольського,8 та Добровольського,10 на 10-річного хлопчика був скоєний злочинний напад дорослим чоловіком із застосуванням грубої сили. Про це повідомила мати дитини Наталія Данильчинко на своїй сторінці у «Фейсбуці».

 

«Після тренування в спортивній секції мій син з товаришем поверталися додому через дитячий майданчик. Вирішили прокататися на дитячій гойдалці. У цей час майданчик був пустий, лише одна сімейна пара знаходилась поряд з дитиною 3-4 років і дитиною в дитячому візочку. Чоловік був нетверезий», — написала у «Фейсбуці» Наталія.

 

Хлопчик закрутившись на гойдалці голосно крикнув, після чого до нього підбіг невідомий чоловік з пляшкою пива та почав кричати:

 

«Ти розбудив мою дитину! Що, дорослий зовсім?».

 

Потім почав лупцювати дитину прямо в гойдалці. Ним було скоєно 1 удар ногою в напряму живота, потім почав трясти з силою та вдарив кулаком в щелепу. Після чого зник у напрямку ветеринарної клініки «Панда».

 

Нанесені удари було оглянуто й зафіксовано в лікарні. З приводу нанесення тілесних ушкоджень було написано заяву у міліцію.

 

Жінка закликає відгукнутися всіх, хто проживає в районі будинків Добровольського,8 та Добровольського,10, можливо, хтось впізнає злочинця.

 

Також пані Наталія описала чоловіка у себе в дописі:

 

«Невисокий, з маленькою світлою борідкою (хоч її можна збрити). Дуже невихований і легко входить в конфлікти. Має двох дітей: одна дитинка зовсім маленька та ще хлопчик 3-4 років. Дитячий візочок темно-бежевого кольору або коричневого з яскравою товстою полосою вздовж, помаранчевого кольору. Людина, яка підняла руку на дитину, має відповідати перед законом!»

 

Якщо ви впізнали цю сім’ю зателефонуйте за номером: 097-340-2520 або 063-581-6900 (Наталя)

 

Аліна Перевал

 
 
 

Стрічка новин