У Черкасах просять перенести дату святкування випускного вечора

У Черкасах просять перенести дату святкування випускного вечора

На сайті Черкаської міської ради зареєстрували електронну петицію із проханням перенести дату святкування випускного вечора з 26 на 29 червня. Збір підписів ініціювала черкащанка Ірина Сидоренко.

 

- Просимо Черкаську міську раду переглянути рішення про призначення дати святкування випускного вечора на 26 червня. Ця дата була прийнята на підставі рішення ради директорів, яке йде всупереч бажанням випускників та їх батьків. Ніякого опитування безпосередньо в школах не проводилось, а про якесь опитування у соцмережах майже ніхто не знав. Просимо призначити святкування випускного на суботній день 29 червня, — йдеться у тексті петиції.

 

За словами Ірини Сидоренко, проведення випускного вечора в робочий день має безліч незручностей і унеможливлює присутність деяких батьків на святі.

 

Станом на 18 березня електронна петиція набрала 6 голосів із 250 необхідних.

 

Проголосувати за відповідну петицію можна буде ще впродовж 30-ти днів.

 

Нагадаємо, що рішення щодо святкування випускного вечора у Черкасах 26 червня прийняли куратори та вище керівництво міста.

 

Сергій Воронов анонсував, що «Випускний 2019″ відбудеться 26 червня, за пропозиціями директорів шкіл, які, фактично, одностайно підтримали цю дату.

 
 
 

Стрічка новин