Як замовити індивідуальні номерні знаки

Як замовити індивідуальні номерні знаки

У територіальних сервісних центрах — ТСЦ МВС можна замовити індивідуальний номер на авто чи мотоцикл. Їх вартість залежатиме від кількості символів (300-750 грн.), наявності графічного елементу (500 грн.).

 

Виготовлення номерних знаків коштуватиме 240 грн, для мотоциклів — 105 грн. Необхідно буде заповнити відповідні заяви в ТСЦ, надати документи на транспортний засіб та паспорт (інший документ, що посвідчує особу). Про це пише Адвокат права. 

 

Слід пам’ятати, що у випадку замовлення графічного зображення на номерному знакові, необхідно буде мати засвідчену копію документа, що підтверджує реєстрацію символіки або знака (торговельної марки).

 

Для розміщення абревіатури чи скороченої назви компанії, так само як і символіки, достатньо мати письмову згоду їх власників, або ж засвідчені копії установчих документів.

 

Якщо ж виникло бажання подарувати другу іменний знак на мотоцикл чи авто, однаково буде потрібна його письмова згода та документи на ТЗ.

 

Іменний знак може бути перезакріплений за іншим ТЗ за заявою або бути переданий новому власнику. В останньому випадку необхідна перереєстрація транспортного засобу — це коштуватиме близько 400 грн.


 
 
 

Стрічка новин