У Черкасах затвердили дату проведення випускного вечора

У Черкасах затвердили дату проведення випускного вечора

Цьогоріч у Черкасах випускний вечір буде проведено 26 червня. Відповідне рішення прийняли куратори та вище керівництво міста. Про це на своїй сторінці у «Facebook» повідомив директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов.

 

Нещодавно Сергій Воронов анонсував, що «Випускний 2019″ відбудеться 26 червня, за пропозиціями директорів шкіл, які, фактично, одностайно підтримали цю дату.

 

- Тоді надійшло кілька звернень від різних людей про перенесення свята на 29 червня. Я попросив випускників, аби ті обговорили у себе в школах дату і через директора повідомили кінцевий, узгоджений варіант. Власне лише чотири школи на сьогодні попросили про перенесення свята на 29 червня. Решту шкіл або влаштовує 26, або, як не дивно, для них це просто не принципово, — зауважив Сергій Воронов.

 

Нагадаємо, що минулого року випускний вечір у Черкасах відбувся 23 червня.

 

Минулого року навчання у школах закінчили 1370 учнів. Серед них – 34 із золотими та 17 зі срібними медалями.

 

Загалом учні випускних класів вибороли для міста 18 призових місць на всеукраїнських олімпіадах із різних дисциплін та Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.

 

Альона Ліщук

04.03.2019
Образование
 
 
 

Стрічка новин