Петиція з питання відставки Карася зібрала 250 голосів

Петиція з питання відставки Карася зібрала 250 голосів

На сайті Черкаської міської ради завершився збір голосів містян на підтримку   електронної петиції з проханням відсторонити директора КП “Черкаситеплокомуненерго” Павла Карася від посади. Петиція зібрала 250 голосів з 250 необхідних.

 

Відповідно до процедури петицію мають розглянути депутати Черкаської міської ради.

 

Нагадаємо, що підставою для збору підписів стала оренда автомобіля за кошти підприємства КП “Черкаситеплокомуненерго” в сумі 400 тисяч гривень для потреб керівника.

 

“Днями громадськість міста сколихнула і обурила новина: комунальне підприємство “Черкаситеплокомуненерго” за гроші містян орендувало своєму керівнику (Павлу Карасю) елітне нове авто з водієм. 400 тисяч гривень за рік оренди автомобіля “Mazda CX5″ з водієм з кишень черкасців, які будуть сплачувати за тепло в своїх домівках. 400 тисяч, які місто має сплатити до кінця цього року – це цинічне знущання над людьми”, − зазначив у тексті петиції черкасець Олексій Процідило.

 

Чоловік також повідомив, що за ці гроші можна було придбати у власність підприємства нову, більш дешеву машину. Окрім цього, за ці кошти можна було встановити лічильники тепла у школах і дитячих садочках, де їх немає.

 

“Натомість ми маємо бути спокійними, що чиновник возитиме себе в комфорті й у дорогому автомобілі. Це справжня корупція. А призначати людину, яка вже піймалась на крадіжці, вдруге на цю ж посаду, – величезна помилка”, − наголосив Олексій Процідило.

 
 
 

Стрічка новин