Колапс в аеропортах: українські туристи замість відпочинку потрапили в пекло

Колапс в аеропортах: українські туристи замість відпочинку потрапили в пекло

Українські туристи стали жертвами недобросовісних туроператорів.


У Києві, Харкові та Запоріжжі кілька авіарейсів скасовано в Туніс компанії Bravo Airways, в результаті люди другий день живуть у готелях і не знають, чи зможуть відправитися на відпочинок.

Про це повідомили Вікторія і Наталія Витвицкие з Чернівців, які повинні були вранці 22 червня вилетіти в Энфиду, - пише Politeka.

 

За їх словами, всіх пасажирів скасованих рейсів зібрали в Жулянах, але звідси туніські рейси були скасовані. Затверджується, що деякі туроператори, зокрема TUI, не виходять на контакт, ігнорують всі звернення і телефонні дзвінки.

 

"Вночі 22.06, коли ми вже були в дорозі, наш турагент надіслала повідомлення про те, що виліт переноситься на 22.06, 21-30. В 7 ранку представник Bravo Airways в Жулянах сказала, що рейс спочатку був запланований на 21-30, і всі претензії ми повинні висувати свого туроператора (увечері виявилося, що це звичайна брехня)", – розповіли Вікторія і Наталя, зазначивши, що їм довелося за свій рахунок зняти номер в готелі.

 

До вечора в аеропорту застрягло близько 70 людей, які мали справу з цими туроператорами. Пасажирам повідомили, що рейс все таки буде, але вони полетять з іншою авіакомпанією. А от коли це станеться, ніхто не повідомив. Після цього люди влаштували скандал в аеропорту.

 

"Близько 20-30 з’явився представник Bravo Airways і повідомив, що всі рейси переносяться на 24.06 на 17-00. До того часу всіх іногородніх розмістять в готелі. Але можна відмовитися від путівки і отримати 100% компенсацію… Що стосується повернення з Тунісу, то тут ніхто ніяких гарантій дати не може.

 

У Bravo Airways сказали, що постараються щось знайти, але, судячи з усього, повернутися звідти буде так само складно, як і полетіти туди", – зазначили Вікторія і Наталя.

 

Люди, які перебувають зараз в готелі, не знають на що чекати. А адміністрація повідомила, що обіцяне харчування ніхто не оплатив.

 
 
 

Стрічка новин