Стало відомо, коли у Черкасах може завершитися опалювальний сезон

Стало відомо, коли у Черкасах може завершитися опалювальний сезон

На найближче засідання виконкому буде винесений проект рішення, яким запропонується припинити постачання тепла в місті Черкаси 10 квітня. Таку інформацію в коментарі нашому виданню озвучив в.о. директора департаменту ЖКК Сергій Танюк.

 

- Зважаючи на те, що температурні показники стабільно підвищуються, ми плануємо винести на виконком рішення про припинення опалювального сезону 10 квітня, коли середньодобова температура буде вище 8°С, — розповів Сергій Олександрович.

 

У випадку, якщо температурний фон зміниться в сторону похолодання, то оперативно прийматиметься інше рішення, зауважив пан Танюк.

 

Раніше в Черкасах опалювальний сезон завершували 15 квітня, однак міська влада вирішила, що тепер орієнтуватимуться виключно на погодні умови.

 

Нагадаємо, учора було припинено постачання газу на 15 котелень міста. Без тепла лишилися лікарні міста та житлові будинки. Як пояснив директор КП «Черкаситеплокомуненерго» Микола Кушнір, через це відбулася через затримку із підписанням додаткових угод щодо постачання «блакитного палива» для їхнього підприємства. Внаслідок чого ПАТ «Черкасигаз» припинив постачання газу. Однак до вечора ситуація була вирішена і теплопостачання відновлене.

 

До слова, вже деякі міста України закінчили опалювальний сезон.

 
 
 

Стрічка новин