До +21 градусів: з’явився прогноз погоди на Великдень

До +21 градусів: з’явився прогноз погоди на Великдень

На Великдень, який цього року випадає на 8 квітня, буде тепло і сухо.


Про це свідчить прогноз погоди Укргідрометцентру, передає НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на “Контракти“.

 

На Великдень в Україні обіцяють значне потепління в усіх регіонах країни. У Києві та області очікується до + 15-17 тепла, без опадів. Найтепліше має бути на свято на заході країни. Так у Ужгороді очікують до +21, а у Львові, Івано-Франківську, Чернівцях і Вінниці синоптики обіцяють до +18 градусів і без опадів.

 

Трохи прохолодніше буде в Рівному, Тернополі, Житомирі та Хмельницькому – там стовпчик термометра підніметься до 15-17 градусів вище нуля. Така ж температура очікується і в Одесі, Херсоні та Миколаєві.

 

Прохолодніше всього буде в Полтавській, Сумській та Харківській областях + 13-15 градусів. У центральній частині країни, а також в Запоріжжі і на Донбасі прогнозується середня температура до +17 вище нуля.

 

Раніше повідомлялося, що на Великдень, 8 квітня, синоптики обіцяють  суху погоду, температура коливатиметься від 14 до 18 градусів. А жителям західних областей навіть обіцяють усі 20-22°.

 

Також народний синоптик Леонід Горбань заявив, що різкого підвищення температури в квітні очікувати не варто. Великдень в Україні буде прохолодним, а стабільне тепло прийде в Україну лише під кінець місяця.

 

Раніше стало відомо, скільки вихідних буде в українців в квітні. Так неробочими будуть 7, 8, 9 квітня – святкуємо Пасху, а в кінці місяця на українців чекає чотири вихідних поспіль – 28, 29, 30 квітня та 1 травня.

 
 
 

Стрічка новин