Рибалка-рятівник у Черкасах витягнув із води двох осіб

Рибалка-рятівник у Черкасах витягнув із води двох осіб

Рятуючи свою собаку, двоє відпочивальників мало не втопилися у Дніпрі. Це сталося поблизу одного із розважальних центрів учора пообіді. Їх врятував небайдужий рибалка, який неподалік рибалив на човні, інформує прес-служба Управління ДСНС у Черкаській області.

Двоє братів 54 та 44-років відпочивали на березі Дніпра, коли їхній собака кинувся до води та почав плисти на глибину. Хвилюючись за домашню тварину, яка не реагувала на команди, 44 річний господар тварини поплив по неї. Проте, пропливши кілька десятків метрів, чоловік зрозумів, що не розрахував власні сили. А коли його тіло почала зводити ще й судома він почав кликати на допомогу свого брата. Однак і старшому чоловікові забракло сил, аби прийти на допомогу братові. На півдорозі він знесилено зупинився, ледве сам тримаючись на воді. 

Свідком події став випадковий рибалка, який неподалік рибалив з човна. Зрозумівши, що чоловікам потрібна термінова допомога, чоловік одразу спрямував свого човна до найбільш виснаженого потерпілого. Згодом, він підібрав човном і другого брата з собакою. Доставивши потерпілих до берега, чоловік знову відплив на риболовлю.

 
 
 

Стрічка новин