В результаті пожежі в черкаській квартирі загинули діти

В результаті пожежі в черкаській квартирі загинули діти

Близько 16-ї години в понеділок 24 квітня в багатоквартирному будинку на вулиці Хоменка в Черкасах виникла пожежа. Сусіди надали повідомлення до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС про сильнее задимлення у під‘їзді. Про це інформує речник начальника управління ДСНС у Черкаській області Констянтин Проценко.


Вже через сім хвилин на місце події прибули, розрахунок 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, автодрабина та автомобіль газодимозахисної служби з аварійно-рятувального загону спецпризначення. У боротьбу з вогнем вступили 14 рятувальників та 4  одиниціа пожежно-рятувальної техніки.


Через сильне задимлення у приміщенні, бійці ДСНС змушені були працювати в апаратах на стисненому повітрі. Увійшовши до квартири на третьому поверсі, рятувальники в коридорі, а згодом і в одній з кімнат, знайшли та винесли на вулицю старого немічного чоловіка та двох дітей 2014 та 2015 року народження, яких передали до рук лікарів швидкої медичної допомоги.

 

Попри зусилля лікарів, врятувати життя дітям не вдалося, 90-річного чоловіка у важкому стані було доставлено до 3-ї міської лікарні, на ранок, за словами лікарів реаніматологів, його стан залишається важким.

 

У результаті пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку. Причина пожежі та обставини події з‘ясовуються.

 

Назаренко Юрий

25.04.2017
Происшествия
 
 
 

Стрічка новин