Безвідсотковий кредит на електромобіль можуть узяти черкащани

Безвідсотковий кредит на електромобіль можуть узяти черкащани

Програму безвідсоткових кредитів реалізує «Укргазбанк» спільно з компаніями Oxygen Group та ULF Finance. Вона передбачає термін виплати до трьох років за умови внесення передоплати в розмірі від 50%.

 

«В Черкасах поки немає автосалонів, де можна придбати такі авто. Тому черкащани можуть отримати рахунок у Києві (там є два автосалони), і звернутися до нас за кредитом», – повідомив порталу «Діловий регіон» заступник директора Черкаської обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Олександр Пріхно. Однак зауважив, що поки що таких клієнтів не було.

 

Найпопулярніший в Україні електрокар Nissan LEAF коштує від 399,999 грн. Сплативши перший внесок у розмірі 199,500 грн., покупець має сплачувати банку від 183 грн. щодня протягом трьох років. В середньому, таку суму пересічний водій витрачає на щоденну заправку автівки з двигуном внутрішнього згоряння.

 

Таким чином, купити електромобіль можна за половину його вартості, а оплата частинами дорівнює витратам на пальне для звичайного автомобіля.

 

Крім того, під час першого року використання електрокара компанія надає безкоштовний доступ до своєї мережі зарядних станцій.

1192
11.04.2017
Авто
 
 
 

Стрічка новин