На Черкащині посилено охоронятимуть військові склади

На Черкащині посилено охоронятимуть військові склади

У зв’язку з вибухом на складі боєприпасів на Харківщині посилена охорона таких об’єктів посиленої небезпеки на території Черкаської області. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН-Центр повідомив обласний військовий комісар Євген Курбет.

 

“Такі об’єкти на території області є, зараз їхня охорона посилена. Хоча заходи щодо охорони таких об’єктів підвищеної небезпеки проводились і раніше. Бо ми усвідомлюємо, який зараз час: провокаторів і диверсантів багато”, – повідомив Євген Курбет.

 

На місце надзвичайної події, як розповів воєнком, вилетіла комісія на чолі з заступником міністра оборони, вживаються заходи щодо локалізації надзвичайної події та забезпечення безпеки населення. Пожежу на харківському складі спричинив підрив одночасно у двох місцях, тому зараз усі схиляються до версії про диверсію. Збройним силам України віддано наказ про посилення охорони таких об’єктів, проведення противибухотехнічних заходів, патрулів та забезпечення живучості складів, баз, арсеналів. Військові частини також переведені на посилений режим служби. Чи будуть залучати особовий склад з Черкащини для допомоги Харківській області, залежатиме від того, як розвиватимуться події далі, сказав військовий комісар.

 

Нагадаємо, 23 березня о 2:45 стався потужний вибух на складі боєприпасів у м.Балаклія Харківської області, розпочалася пожежа. Головний військовий прокурор А.Матіос повідомив, що пожежа сталася внаслідок диверсії. З району вибуху уже евакуювали людей.

 

Як повідомлялося раніше, Украерорух тимчасово закрив небо в радіусі 40 км від місця НС на складі боєприпасів на Харківщині, а пожежні потяги Укрзалізниці направлені до Харківщини.

 

 

23.03.2017
Армия
 
 
 

Стрічка новин