Кожного сезону черкаська «Лавента» оновлює до 70 % асортименту

Кожного сезону черкаська «Лавента» оновлює до 70 % асортименту

Черкаська фабрика «Лавента» виробляє чоловіче та жіноче взуття із натуральної сировини, яке користується попитом не тільки на Черкащині але і за її межами. За словами її директора Леоніда Яремюка, аби бути конкурентоздатним підприємство постійно осучаснює виробництво.

 

«На фабриці запроваджені новітні технології, більшість виробничих процесів механізовано, а якість натуральної сировини і комплектуючих деталей для взуття, які ми отримуємо від своїх постачальників, бездоганна, завдяки чому ми кожного сезону оновлюємо до 70-ти відсотків асортименту товару», - розповів він під час робочої зустрічі з директором Черкаського обласного центру занятості Григорієм Дендемарченком.

 

Особливу увагу на підприємстві звертають і на персонал. Уже не перший рік з підбором кадрів допомагає місцева служба зайнятості.

 

«За час співпраці з підприємством службою зайнятості укомплектовано 10 вакансій за різними професіями: складальник верху взуття, обробник виробів та розкрійник матеріалів. А, оскільки, на підприємстві створені належні умови праці охочі працювати завжди є», - розповів Григорій Дендемарченко.

 

За його словами, служба зайнятості Черкащини й надалі докладатиме максимум зусиль для продовження співпраці та вирішення кадрових потреб роботодавця.

1069
15.02.2017
Экономика
 
 
 

Стрічка новин