До Дня Соборності України створили спеціальний лонгрід

До Дня Соборності України створили спеціальний лонгрід

В прес-службі Департаменту суспільних комунікацій КМДА до Дня Соборності створили спеціальний лонгрід до Дня Соборності України який відзначаюсь сьогодні, 22 січня.

 

Також в прес-службі Департаменту суспільних комунікацій КМДА повідомили, що до Дня Соборності в Києві заплановані урочистості за участю керівництва держави, представників центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, народних депутатів, учасників АТО, представників української діаспори, громадських об'єднань і релігійних організацій, діячів науки та культури.

 

"У цей день – 22 січня – відбудеться традиційне покладання квітів до пам'ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському. Також цього дня відкриють меморіальну дошку на честь Євгена Коновальця, засновника Організації Українських Націоналістів", - йдеться у повідомленні.

 

Також відбудеться покладання квітів до пам'ятників, пам'ятних знаків і місць поховань видатних діячів УНР і ЗУНР, борців за незалежність України у 20 столітті, загиблих учасників Революції Гідності та антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областях.

 

Також в День Соборності о 10:00 на мосту Патона вже розпочався флешмоб "Живий ланцюг Соборності", у якому учасники заходу об'єднують два береги Дніпра "живим" ланцюгом.

 
 
 

Стрічка новин