Черкаські підприємці-транспортники реєструються на BlaBlaCar

Черкаські підприємці-транспортники реєструються на BlaBlaCar

Не гребує "Сервіс-Авто-2005" і реєстрацією на відомому сервісі "БлаБлаКар", де приватні особи шукають попутників у різних напрямках.

Про це ІнфоМІСТ повідомили черкащани, які регулярно користуються сервісом пошуку попутників.

Відтак підписавшись на сайті як Володимир С., "Сервіс-Авто-2005" завантажили 8-місний бусик пасажирами. Аби скласти гідну конкуренцію іншим водіям, підприємство не скупиться та встановлює ціну на проїзд 100 грн.

Відтак користувачам, які зареєструвались на поїздку Черкаси-Київ, доводиться заїжджати і до Борисполя. Адже там “Сервіс-Авто-2005″ забирають пасажирів і з аеропорту Бориспіль та Жуляни.

При цьому знову ж таки квитки видають лише на вимогу. Журналісту ІнфоМІСТ і самому доводилося користатися послугою: квитка у водія взагалі не виявилося при собі. Каже: у нас їх дуже рідко просять. Вартість такого проїзду від дому до аеропорту вартує 180 гривень, якщо ж одразу бронюєш місце в авто на дорогу назад – отримуєш знижку і сплачуєш 150 грн. Нам таким “бонусом” скористатися не довелося.

Попри те, що у диспетчерській пообіцяли зустріти у аеропорту о 14.00 год, авто чекало пасажирів із наступних рейсів, тож виїзд на Черкаси відтермінували на годину. Однак запропонували скористатися іншим авто, яке от-от виїде із Борисполя. Нас, клієнтів Сервіс-Авто-2005, "перекинули" іншому підприємцю, звісно, не попередивши, що той бонусів на поїздку назад не дає. Розраховували на 150 грн – заплатили 180. Квитка не надали.

Зауважимо, що BlaBlaCar – це платформа для спільних поїздок автомобілем, запущена в 2004. З 10 мільйонами користувачів в 2014, сайт BlaBlaCar є провідним сайтом спільних поїздок автомобілем в Європі.

 
 
 

Стрічка новин