Україну знову чекають холоди

Україну знову чекають холоди

На цьому тижні українцям знову доведеться утеплитися – синоптики обіцяють нове похолодання по всій території країни. Але є і хороша новина: парасольки і гумові чоботи можна заховати, адже ні дощу, ні снігу в найближчі сім днів не передбачається.

 

Так, згідно з прогнозами Укргідрометцентру, в центральних регіонах країни тиждень почнеться з -2 градусів в денний час і -5 вночі. Але вже до вихідних температура впаде до -9 вдень і -16 в нічний час, інформує eizvestia.com/uk/news-ukr.

 

Аналогічне похолодання чекає і жителів північних регіонів – до кінця тижня денна температура опуститься до -10, а нічна – до 20 морозу.

 

А ось найхолодніше буде на Сході країни – тиждень тут почнеться з мокрого снігу та плюсової температури, а закінчиться – 12 морозу вдень і -21 в нічний час.

 

Тим часом на Західній Україні обіцяють хоч і холодну погоду, але зате без температурних гойдалок: тут вдень стовпчики термометрів весь тиждень будуть коливатися від -5 до -9 градусів і від -12 до -16 в нічний час.

Але все ж найтепліше буде традиційно в південних областях України – тиждень почнеться з 1 градуса тепла в світлий час доби, і -3 – в темний. Але вже до вихідних температура повітря опуститься до -4 …- 6, а вночі – і зовсім до -9 …- 11.


 
 
 

Стрічка новин