Комунальний ярмарок біля Палацу молоді перенесуть на Сумгаїтську

Комунальний ярмарок біля Палацу молоді перенесуть на Сумгаїтську

Боротися зі стихійною торгівлею у Черкасах вирішили облаштуванням комунальних ярмарків. Проте не всім сподобалася така ініціатива, а ряд запитань викликали, у першу чергу, місця їх розташування.

 

Буквально декілька днів тому перші торговельні конструкції почали з’являтися біля міського «Палацу молоді» на території, що передана установі у користування, без будь-якого погодження з їхньої сторони, стверджує керівництво закладу.

 

У департаменті архітектури ЧМР керівництву «Палацу молоді» надали копію рішення міської ради про встановлення ярмарків тимчасової торгівлі в м. Черкаси, яким передбачено розміщення в Черкасах 11 локацій з продажу, в тому числі і по вул. Сумгаїтська, 12. Також у департаменті повідомили, що «Дирекції ринків» було доручено знайти місця, де могли б розміщуватися ці торгові точки, пише «Вичерпно».

 

– Чому це не було узгоджено з нами, як з користувачами землі, мені не зрозуміло? І коли я зателефонував у «Дирекцію ринків», то мені там сказали, що «ви не хвилюйтеся, воно там трошки постоїть і, можливо, ми їх приберемо», — відзначив заступник керівника Черкаського міського «Палацу молоді» Юрій Бебих та додав, що наразі встановили два торгових павільйонів, а планувалося 14.

 

- Дійсно, ярмарок буде облаштовано у іншому місці, - у коментарі виданню підтвердив керівник КП «Дирекція ринків» Дмитро Лукашенко.

 

– Під новий ярмарок буде виділено місце по вулиці Сумгаїтська, 30, саме ця територія зараз розглядається. Було виділено тут (по Сумгаїтській, 12, біля «Палацу молоді» — ред.), але люди не хочуть сюди йти. Обладнання вже було придбане, щоб зробити їм нормальні місця, а тепер воно буде переноситься. Зараз їх ставлять туди, а коли будуть дозвільні документи на інше місце, ми їх перенесемо, — розповів Дмитро Володимирович.

1191
13.01.2017
Общество
 
 
 

Стрічка новин