На «дорозі смерті» в Червоній Слободі патрулюватиме поліція

На «дорозі смерті» в Червоній Слободі патрулюватиме поліція

Двохкілометрову ділянку траси державного значення, яка пролягає через село Червона Слобода визнано дорогою підвищеного ризику. Тепер там патрулюють екіпажі патрульної поліції Черкас та працівники Черкаського районного відділення поліції.

 

Відрізок дороги проходить через село та повз два дитячих садки і школу. У темну пору доби траса не освітлюється, на ній відсутні світлофори, через що на цьому відрізку трапляються автопригоди, які мають трагічні наслідки. Щоб вплинути на дану ситуацію керівництво Главку звернулося до керівника патрульної поліції Черкас з пропозицією продовжити маршрут патрулювання екіпажам патрульної поліції Черкас до Черкаської районної лікарні, що розташована на околиці села. Дана пропозиція погоджена. Крім того, Черкаським районним відділенням поліції внесено зміни в план єдиної дислокації нарядів, маршрути яких тепер проходять через цей відрізок дороги.

 

Також керівництво Черкаського районного відділення поліції вже неодноразово зверталося до керівництва району та області з клопотанням про встановлення на цій ділянці траси належного освітлення та світлофорів, але це питання на сьогоднішній день не вирішено.

 

Однак найбільше турбувалися про це місцеві жителі. Дорога в тому місці дуже небезпечна, там постійно стаються аварії. Минулого року там трагічно загинула школярка, а нещодавно помер внаслідок чергового ДТП чоловік. Селяни вже й акцію протесту на «дорозі смерті» влаштовували, і зверталися всюди куди можна. З останнім таким зверненням вони приходили на засідання Громадської ради при ОДА. Люди кажуть, що поставити там світлофор або обладнати перехід буде недостатнім, треба ще й подбати про освітлення тієї діялнки шляху.

 

Поліцейські будуть і надалі посилено патрулювати даний відрізок дороги, крім того буде вивчено питання про можливість збільшення щільності нарядів на цій ділянці, — повідомили в прес-службі Нацполіції. Реакції ж і подальших дій від влади червонослобідчани ще чекатимуть..

Ольга Швед

28.11.2016
Происшествия
 
 
 

Стрічка новин