Через постійні сварки, жінка "здала" свого чоловіка

Через постійні сварки, жінка

В квартирі одного із жителів Черкас поліцейські вилучили вогнепальну зброю та набої до неї. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 КК України.

 

До поліцейських Черкаського відділу поліції звернулась 34-річна жителька Шполянського району, з інформацією про постійні сімейні конфлікти, які виникають між нею та її 32-річним чоловіком, що проживає в місті Черкаси. Під час розмова вона розповіла правоохоронцям, що її чоловік незаконно зберігає зброю в квартирі.

 

Під час перевірки дана інформація знайшла своє підтвердження. Отримавши добровільну згоду господаря квартири на огляд житла, поліцейські в шафі під одягом знайшли та вилучили предмети, схожі на бойовий пістолет та 7 патронів до нього. Слідчі встановлюють їх походження та мету зберігання.

 

За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Повідомляє Сектор комунікації в Черкаській області.

 

Підготував: Олена ХОЛОД

Джерело: Національна поліція України
26.11.2016
Происшествия
 
 
 

Стрічка новин