У Черкасах припинено діяльність п’яти гральних закладів

У Черкасах припинено діяльність п’яти гральних закладів

19 листопада, в рамках розслідування кримінального провадження за ч.2 ст. 3641 КК України, співробітники податкової міліції спільно з працівниками Національної поліції та прокуратури Черкаської області одночасно провели обшуки в п’яти закладах Черкас, які надавали послуги з доступу до азартних ігор. Вилучено гральну апаратуру та комп’ютерну техніку, що використовувалася для незаконної діяльності. Про це “Економіка сьогодення” дізналася у Головному управлінні ДФС у Черкаській області.

 

Було встановлено низку підприємців, причетних до організації діяльності мережі незаконних гральних закладів – інтерактивних клубів під різними торговими марками. Внаслідок оперативно-слідчих заходів припинено діяльність двох ігрових закладів на вулиці В’ячеслава Чорновола, та по одному – на вулиці 30-річчя Перемоги,  бульварі Шевченка та проспекті Хіміків.

 

Співробітники податкової міліції вилучили 76 одиниць техніки вартістю 1 млн. 520 тис. гривень та 32 тис. 800 гривень готівки, отриманої внаслідок здійснення незаконної діяльності у сфері грального бізнесу. Вирішується питання про арешт вилученого майна.

 

Триває досудове розслідування кримінального провадження.

 

Нагадаємо, з 2009 року в Україні заборонений гральний бізнес та участь в азартних іграх. До порушників чинне законодавство передбачає застосування фінансових санкцій у розмірі 8 тисяч мінімальних заробітних плат (у 2016 році ця сума становить 11 мільйонів 24 тисячі гривень) з конфіскацією грального обладнання, а прибуток від проведення такої азартної гри підлягає перерахуванню до державного бюджету.

22.11.2016
Полиция
 
 
 

Стрічка новин