Водіїв тролейбусів змушують прибирати з транспорту українську символіку?

Водіїв тролейбусів змушують прибирати з транспорту українську символіку?

Останнім часом в Черкасах побільшало патріотичних тролейбусів, із зображенням національної символіки, така ініціатива поширюється серед водіїв, які хочуть зробити свій транспорт не тільки зручнішим але і привабливішим. Про це у Фейсбуці написав представник громадської ради при КП «Черкасиелектротранс» Валерій Мироненко.

 

«Мешканці міста високо і схвально оцінюють патріотичну символіку на тролейбусах особливо в такий нелегкий для країни час... Люди діляться враженнями і кажуть, що коли до зупинки підїжає такий от тролейбус, то ще більше хочеться зайти і проїхатися в ньому», - написав Валерій.

 

Однак, за його словами, керівництво не надто схвально ставиться до такої ініціативи водіїв і змушує прибирати символіку з транспорту.

 

«На жаль, керівництво і відділ транспорту не дуже в захваті від таких нововедень і вже в приказному порядку примусило водіїв і малярів негайно прибрати національну символіку, так як це суперечить загальному виду транспорту і не повинно псувати зовнішній вид тролейбуса. А те, що рекламою обклеюють, яка іноді не вписується ні в тин, ні в ворота, то це нормально! Можливо просто серед нас не всі патріоти, і ще залишилися ті люди які терпіти не можуть Україну і її символіку?», - написав Валерій Мироненко.

 
 
 

Стрічка новин