Черкащан закликають добровільно здавати зброю

Черкащан закликають добровільно здавати зброю

Місячник добровільної здачі зброї на Черкащині розпочався чотири дні тому і вже маємо перші результати. Черкащанин отримав у спадок незареєстровану мисливську гладкоствольну рушницю і приніс її до поліції для реєстрації. Про це повідомляють у прес-службі національної поліції області.

 

До Управління превентивної діяльності у відділ дозвільної системи звернувся 46-річний місцевий житель із заявою про добровільну здачу незареєстрованої мисливської гладкоствольної рушниці ІЖ-58. Чоловік її отримав у спадок від свого діда. Зброя буде перереєстрована та повернута вже законному власнику зі всіма необхідними документами.

 

Варто нагадати, що особи, які з 1 по 30 жовтня 2016 року добровільно здали до Національної поліції України зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, що зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності. При здачі мисливської, вогнепальної, холодної, газової зброю, в подальшому після оформлення відповідних документів Ви має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

06.10.2016
Общество
 
 
 

Стрічка новин