Молодиків в балаклавах які захоплювали ПАТ "Черкасиобленерго" поліція відпустила

Молодиків в балаклавах які захоплювали ПАТ

Доставлених до слідчого відділу ГУ НП Черкаської області людей із «Черкасиобленерго» всю ніч допитували слідчі, однак так і не пред’явили підозри.

 

Про це у Фейсбуці написав журналіст Вадим Комаров.

 

«Був у слідчому відділі Черкаського відділу ГУ НП в Черкаській області. Там дійсно всю ніч працювали слідчі опитуючи доставленних туди людей з "Черкасиобленерго". Результат звісно був відомий ізначально!Затриманих - 0; предявлених підозр -0!», - зазначив журналіст.

 

За його словами, усі доставлені до поліцейського відділу люди стверджували, що приїхали на рок-концерт та помилуватися містом.

 

«Жодних доказів причетності до якихось протиправних дій слідчі довести не можуть. Чому? Де свідки? Немає! А відео, зроблене на вулиці Гоголя, доказом не є! Отже, можна зробити висновок – все як завжди», - додав Комаров.

 

Нагадаємо, що під вечір 9 вересня, група молодиків у балаклавах захопила територію навколо адміністративного приміщення ПАТ "Черкасиобленерго". При цьому молодики били та виштовхували з території приватну охорону яка охороняла обєкт. Група молодиків у балаклавах виступали на боці новопризначеного в.о. керівника підприємства Михайла Петровського. В той же час як повідомили у прес-службі підприємства, його призначення є нелегітимним, оскільки відбулося із значними порушеннями законодавства та статуту підприємства. 

 

Новий керівник так і не приступив до виконання обовязків, а спецпідрозділи поліції зачиститили територію від агресивних молодиків. Те, що відбувалося біля ПАТ "Черкасиобленерго" 9 вересня можна переглянути у більш ніж красномовному відео телеканалу "Антена". Чому після відвертого хуліганства не знайшлося винних - риторичне питання. 

 
 
 

Стрічка новин