Дениско 2 місяці в комі : врятуймо дитину

Дениско 2 місяці в комі : врятуймо дитину

П’ятирічний Дениско із Марковців Бобровицького району майже два місяці не виходить із коми. Хлопчик потрапив у лікарню з діагнозом «менінгіт».

 

Таке захворювання дитина отримала внаслідок слабкого імунітету. Адже три роки тому йому діагностували вроджену пухлину нирки. Її видалили та призначили блок хіміотерапії.

 

Нині він потребує щоденного лікування і харчування. Через зонд йому вводять дитячі пюре та йогурти.

 

Мама постійно чергує поруч із малюком, а тому не має можливості готувати дитині свіжі бульйончики. Грошей на лікування не вистачає, потребує родина і памперсів № 6, і дитячого харчування. Нині ліками родину забезпечує міжнародний благодійний фонд Вадима Нестерчука.

 

Однак від допомоги не відмовляються. Адже лікування щоденно коштує від 500 до 1000 гривень.

 

Волонтери просять небайдужих перераховувати кошти на цю картку 5169 3305 0853 1719 Литвинова Наталія Іванівна. Ними розрахуються за препарати.

 

Лікарі спостерігають позитивні зміни в його стані здоров’я. Нині він почав набирати вагу, є позитивні зміни й в аналізах.

 

Сам Дениско – пізній син у багатодітній родині. Він найменший. У нього є ще троє дорослих братів і сестра. Їм уже за 20 років. Із татом удома залишилася п’ятикласниця сестричка.

 
 
 

Стрічка новин