Черкаський центр зайнятості пропонує 60 вакансій у будівельній компанії та на кондитерській фабриці

Черкаський центр зайнятості пропонує 60 вакансій у будівельній компанії та на кондитерській фабриці

Черкаський міський центр зайнятості днями провів ярмарок вакансій будівельної компанії «Надія» та кондитерської фабрики «Шарлотт», в якому взяли участь понад 100 осіб.

 

Як повідомили “Економіка сьогодення” у центрі зайнятості, під час заходу начальник відділу кадрів підприємства «Надія» Ліна Ткаченко розповіла присутнім про історію створення будівельної компанії, її діяльність та плани на майбутнє.

 

“Підприємство «Надія – є однією з найбільших компаній Черкащини. Вже 20 років ми створюємо комфортне житло і промислові об’єкти в регіоні. За цей час заробили репутацію надійного та відповідального забудовника, – повідомила роботодавець. Особливу увагу вона звернула на те, що за роки роботи в будівельному бізнесі компанія здала в експлуатацію 12 багатоповерхових житлових будинків, понад 30 промислових об’єктів і десятки об’єктів комерційної нерухомості в місті Черкаси, а на перспективу заплановане будівництво шести нових будинків”.

 

Про офіційне відкриття у вересні цього року «найсолодшої» кондитерської фабрики «Шарлотт» повідомила присутніх начальник відділу кадрів Лілія Чимис. Дитячі, весільні, ексклюзивні, корпоративні торти, шоу- та фото-торти, вишуканні тістечка та інші різноманітні кондитерські вироби планують виготовляти під замовлення та у вільний продаж на кондитерській фабриці. За словами Ліліїї Чимис задля реалізації «смачних» задумів на фабрику потрібні кваліфіковані працівники, які забезпечать її успішну діяльність та створять власну клієнтуру задкладу.

 

Роботодавці окреслили вимоги до претендентів та низку переваг працевлаштування на вакантні місця водія автотранспортних засобів категорій «В» і «С», муляра, штукатура, бетоняра, плиточника, монтажника гіпсокартонних конструкцій, підсобного робітника на підприємство «Надія» та кухара, кондитера, тістороба і упакувальника-фасувальника готової продукції на кондитерську фабрику «Шарлотт».

 

Під час ярмарку проводилися індивідуальні співбесіди роботодавців з претендентами, які виявили бажання працевлаштуватися. В результаті заходу 36 особам видано направлення на працевлаштування.

Практика доводить, що проведення ярмарків вакансій завжди дає позитивний результат для всіх, хто бере у них участь.

30.08.2016
Работа
 
 
 

Стрічка новин