Бажані вихідні. Події у Черкасах, які не можна пропустити

На цих вихідних на черкащан чекають: яскрава виставка та незвичайний фестиваль.

 

 Добірка цікавих подій та заходів у Черкасах на 30-31 липня від Zmi.ck.ua.

 

У суботу, 30 липня, о 19.00 в Черкаському міському Палаці молоді відбудеться відкриття художньої виставки "SixArt". Роботи від талановитих молодих художниць можна переглянути до 14 серпня. Вхід вільний.

 

 

Щосуботи у сквері за Будинком рад для черкащан грають талановиті місцеві музиканти. "Білий рояль" триватиме до вересня. Послухати інструментальну музику просто неба можна кожної суботи з 17.00 до 19.00.

 

 

Також 30 липня на площі біля фонтану ПК "Дружба Народів" буде проходити джазовий фестиваль "Jazz-Dilizhans Черкаси-2016". Стартує open air о 18.00.

 

 

А вже в неділю, 31 липня, справжнє свято чекає на майбутніх черкаських мам. "Future mama fest" або "+1" – це захід, створений для того, щоб жінки, які перебувають у "цікавому" стані могли розважитись, поспілкуватись, отримати цікаву інформацію та задоволення від атмосфери свята та піклування. Майбутніх мам чекають у парку "30 років Перемоги" о 16.00.

 

 

А ще цими вихідними відбудеться цікавий спортивний захід. Відкритий чемпіонат Черкас зі стрільби з пневматичної зброї проходитиме в СК "Будівельник". У суботу 0 9.00 розпочнеться перший старт змагань, а наступного дня – другий старт, нагородження переможців чемпіонату та майстер-клас для всіх бажаючих.

 

 

 
 
 

Стрічка новин