Розвідка оприлюднила інфографіку про перебування військових РФ на Донбасі

Розвідка оприлюднила інфографіку про перебування військових РФ на Донбасі
З-поміж іншого, надаються персональні дані офіцерів, прапорщиків та сержантів, які в складі тактичних груп 18 окремої мотострілецької бригади беруть участь у бойових діях на Донбасі.

З’явилася інфографіка з детальною інформацією про перебування кадрових російських військовослужбовців на Донбасі. Дані оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.  

 

«Головним управлінням розвідки МО України ідентифіковано особовий склад 18 окремої мотострілецької бригади в/ч 27777, пункти дислокації у населених пунктах Ханкала і Калинівська, Чеченьска республіка РФ) 58 армії (Владикавказ) Південного військового округу збройних сил Російської Федерації, яка використовується у збройній агресії Росії проти України», - йдеться  у повідомленні.

 

Також розвідка встановила персональні дані російських офіцерів, прапорщиків та сержантів, які на ротаційній основі у складі тактичних груп 18 окремої мотострілецької бригади беруть участь у бойових діях на Донбасі.

Крім того, повідомляється, що щонайменше шестеро російських військових зі складу 18-ї бригади отримали поранення під час бойових дій на Сході України.

1058
23.07.2016
Война
 
 
 

Стрічка новин