Муженко прокоментував заяву про введення воєнного стану

Муженко прокоментував заяву про введення воєнного стану

Наразі не стоїть питання про введення в Україні воєнного стану.

 

Про це заявив керівник Генштабу Віктор Муженко, передає журналіст Роман Бочкала.

 

"Була можливість запитати начальника Генерального штабу Віктора Муженка про те, наскільки ймовірне введення воєнного стану? Питання було поставлене в зв'язку з недавньою заявою РНБО, яка багатьох схвилювала. Відповідь: загрози такого рівня немає, сил і засобів досить. Крапка", - написав Бочкала.

     

"Роман Бочкала
13 часов назад

Только что была возможность спросить Начальника генерального штаба Віктор Муженко о том, насколько вероятно введение военного положения? Вопрос был задан в связи с недавним заявлением СНБО, которое многих взволновало. Ответ: угрозы такого уровня нет, сил и средств достаточно. Точка."

 

Муженко упевнений, що громадяни Росії бояться війни і не підуть на це.

 

"У разі широкомасштабної російської агресії втрати української сторони складуть 10-12 тисяч чоловік за перші дві доби протистояння. Жахлива арифметика, але об'єктивна хоч і гіпотетична реальність, згідно з прогнозами. Два дні як за два роки. Єдине, що заспокоює - російські бояться тотальної війни. Їхні втрати будуть страшними. І вони це знають", - наголосив Муженко.

 

Нагадаємо, напередодні секретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Турчинов заявив про можливе оголошення воєнного стану у країні через посилення обстрілів на Донбасі.

 
 
 

Стрічка новин