У Черкасах на місяць закривають дитячу поліклініку

У Черкасах на місяць закривають дитячу поліклініку

Дитячу поліклініку №2, що по вулиці Кобзарській, зачиняють у зв’язку із проведенням капітального ремонту покрівлі. Заклад не працюватиме з 10 липня по 10 серпня.

 

Про це повідомляють на сайті міської ради. Обслуговування дітей дільничними лікарями-педіатрами буде здійснюватися у дитячій поліклініці №1 (вул. Благовісна, 148) з 11 липня 2016 року.

 

У коментарі УНН-Центру директор департаменту охорони здоров’я ЧМР Олег Стадник повідомив, що за планом підрядника роботи триватимуть 5-6 тижнів.

 

– Із ходом робіт цей термін може змінитися. Про роботу поліклініки під час ремонту не могло бути й мови: це надто небезпечно для людей, а особливо дітей”, – каже Олег Стадник. – Проте, поліклініка продовжує працювати, так би мовити, “на виїзді”: педіатри працюють в інших дитячих поліклінках міста. Розподілені дільниці за територіальною наближеністю: розташовані ближче до центру обслуговуються в першій поліклініці по вул. Благовісній, ближче до Південно-Західного району — у поліклініці по вул.Олені Теліги (кол. Конєва). Усі вузькі спеціалісти проводять огляди дітей перед початком навчального року у поліклініці по вул.Олені Теліги.

 

Уточнити, де саме приймає педіатр тієї чи іншої дільниці, можна за телефоном стола довідок другої поліклініки 71-45-74, 71-45-75, адже в поліклініці продовжує працювати господарська група.

 

 
 
 

Стрічка новин