Рятувальник — найпопулярніший у «Місті професій»

Рятувальник — найпопулярніший у «Місті професій»

21 травня у Черкасах на території парку Перемоги відбувся профорієнтаційний захід «Місто професій». У рамках національного проекту дітям різного віку надали можливість спробувати себе у ролі рятувальників, міліціонерів, бізнесменів, фотографів, будівельників та ще у безлічі цікавих спеціальностей.

 

Найбільшим попитом серед дітлахів користувалася професія рятувальника. Представники Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України разом із фахівцями Управління ДСНС України в Черкаській області показували дітям рятувальне спорядження та автомобілі, навчали малечу початковим основам надання медичної та психологічної допомоги, в ігровій формі розповідали школярам про безпеку життєдіяльності. Присутні із задоволенням спробували себе у ролі альпіністів та піротехніків, у підсумку, отримавши високі бали від наставників.

 

Присутні на святі батьки в захваті від соціального проекту та впевнені, що проводити такі заходи треба частіше, адже це допоможе малечі визначитися у майбутньому з вибором спеціальності.

 

Про це повідомляє Рідна Черкащина.

24.05.2016
Работа
 
 
 

Стрічка новин