Через зливи та калюжі у Черкасах вже загублені 13 автомобільних номерів (фото)

Через зливи та калюжі у Черкасах вже загублені 13 автомобільних номерів (фото)

Днями у Черкасах сильно дощило. Величезні калюжі не лише ускладнювали рух транспорту, а й створювали додаткові незручності. Щоб їх проїхати водіям доводилося виявляти неабияку майстерність.

 

Однак, на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Одеської, водій автомобіля Moskvich таки втрапив у водяну пастку. Його машина заглухла, а в салоні знаходився літній чоловік, якого рідні везли до госпіталю. Патрульні приїхали на допомогу. Вони запропонували доставити людину з обмеженими можливостями до лікарні на службовому авто та спочатку, вирішили оглянути технічну несправність транспортного засобу. За кілька хвилин автомобіль черкащан запрацював, інспектори власноруч привели його в дію. Містяни щиро дякували патрульним за роботу та проявлене піклування.

 

Траплялася халепа й з іншими водіями. Від гідравлічного удару води на їхніх автомобілях злітали державні номерні знаки та губилися в калюжах. На жаль, помітити таку неприємність одразу вдається не часто, адже номерний знак змивається швидко і безшумно. На сьогодні, в Управлінні патрульної поліції, знаходиться 13 номерів.

 

Звертаємося до їх власників. Хто впізнав на фото державний номер свого авто, Ви можете забрати його у черговій частині за адресою: м. Черкаси, вул. Лесі Українки, 21!

 

За повідомленням Патрульної поліції Черкас

 
 
 

Стрічка новин