Невідомий снайпер обстрілює людей та автівки у Черкасах

Невідомий снайпер обстрілює людей та автівки у Черкасах

На вулиці Чорновола поблизу школи №18 стало небезпечно ходити та їздити. На цій ділянці невідомий обстрілює людей із пневматичної зброї. Від куль невідомого снайпера постраждала щонайменше одна людина.


"Постраждав хлопчик 12-ти років, якому невідомий прострелив ногу із пневматичної зброї. Наразі у поліції проводяться слідчі дії з метою встановлення особи зловмисника", – зазначила vikka.ua речниця управління патрульної поліції Черкас Зоя Вовк.


Від рук невідомого постраждали також автівки, – кажуть очевидці.


"У неділю їхав на машині і на світлофорі біля школи №18 хтось вистрілив по машині з пневматичної рушниці. Сьогодні дізнався, що стріляли в дитину 12-ти років і потрапили у ногу. Почав збирати інформацію – виявляється, це не поодинокий випадок", – повідомив на міському форумі дописувач Fed.


При цьому він припустив, що стріляли з будинку №160 по вулиці Чорновола, приблизно з вікон другого або третього під’їзду.


"У сусіда прострелили праве крило на машині, коли пригальмував перед світлофором. Їхав у сторону Хімселища. Це було на святкові вихідні", – зазначив користувач форуму Еfreitor.


У Черкасах це вже не перший випадок, коли люди стають живою мішенню зловмисників. У квітні 2013 року на Митниці школярці вистрілили з пневматичної зброї у голову. Щоб дістати кулю, дівчинку довелося прооперувати.



 
 
 

Стрічка новин