У Черкасах на чемпіонаті України змагатимуться лучники

У Черкасах на чемпіонаті України змагатимуться лучники

8 лютого в СК «Будівельник» відбулося урочисте відкриття чемпіонату України зі стрільби з лука в приміщенні серед кадетів 1999-2001 року народження і 2002 року народження і молодших, в якому беруть участь 173 спортсмени з 10 областей.

 

На урочисте відкриття чемпіонату завітали представники міністерства молоді та спорту України, обласної та міської влади, департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на чолі з директором Мариною Баклановою, тренери, спортсмени, вболівальники.

 

Від міської влади привітав учасників змагань заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Гончаров.

 

– Зал в спорткомплексі «Будівельник», має велику місткість, що дозволяє стріляти значній кількості людей. Найкращі спортсмени цього чемпіонату у квітні-червні братимуть участь в міжнародних змаганнях – це Кубок Європи серед юніорів (до 20 років) та кадетів (з 14 до 17 років) й у чемпіонаті Європи в Румунії, – розповів представник міністерства молоді та спорту України, тренер штатних збірних команд зі стрільби з лука Михайло Пінчук.


Окрім цього, Михайло Григорович звернув увагу на цьогорічну кількість учасників, а стосовно команди з Черкас зауважив, що вона й минулого року показала гарні результати, а цьогоріч, серед учасників команди Софія Новицька, яка брала участь в чемпіонаті Європи та висловив задоволення чудовою організацією змагань на базі спорткомплексу «Будівельник», де стабільно проходять зимові чемпіонати.

 

Присутніх на відкритті Ольга Курій привітала піснею «Мій край», а вихованки КДЮСШ №1 показали гімнастичну композицію.

 

Чемпіонат України зі стрільби з лука в приміщенні серед юнаків та юніорів триватиме до 10 лютого, тож запрошуємо вболівальників до спорткомлексу «Будівельник» за адресою: м. Черкаси, проспект Хіміків, 50/1.

 

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради

Вікторія Холод

 
 
 

Стрічка новин