Черкаській КДЮСШ «Вулкан» - 25

Черкаській КДЮСШ «Вулкан» - 25

Свій 25-ий День народження відзначав один із провідних спортивних закладів Черкащини – центр виховання молоді «Вулкан».

Зібрав всіх вихованців, тренерів та засновників «Вулкану» не лише 25-річний ювілей, а й щорічне відзначення кращих спортсменів оргнізації, яких, як виявилось, дуже багато. Привітати «Вулкан» та відзначити його кращих спортсменів прийшли і представники місцевої влади, зокрема: заступник начальника управління у справах сім’ї молоді та спорту Володимир Римар, начальник відділу фізичної культурт та спорту Черкас Олександр Гаврилов та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ірина Топчій.

Під час святкового дійства у залі панувала справді дружня атмосфера. Ведучим заходу був директор КДЮСШ «Вулкан» Ігор Яременко, який відзначив кращих спортсменів школи, серед яких: срібні призери чемпіонату світу Іван Ткаченко та Давид Агаханов, чемпіон світу та володар кубку світу Сергій Черкаський, майстри спорту України з кікбоксингу Михайло Беселія, Андрій Руденко та майстер спорту з боксу Роберт Жмурко.

На святковому заході кікбоксер Артем Савенко отримав посвідчення майстра спорту з рук Ірини Топчій. Також на заході були відзначені не лише спортсмени й тренери, а й засновники «Вулкану»: Андрій Лебединський, Григорій Мальчин та Володимир Коломієць, яким «вулканівці» подарували пам’ятні таблички.

Серед кращих спортсменів «Вулкану» були номінанти міського огляду-конкурсу «Лауреати спортивного року». Зокрема, фітнесистка Оксана Оробець та кікбоксери Давид Агаханов та Іван Ткаченко, та тренери з фітнесу та кікбоксінгу – Антоніна Оробець, Юрій Зубов.

«Цей рік для мене був вдалим. Мені вдалося досягти непоганих результатів. Я якісно відрацював на чемпіонаті світу в Ірландії, де програв у фіналі. Наступного року думаю досягну більших результатів, адже тепер я маю більше досвіду. Загалом наша школа здобула низку пристойних нагород, що не може не радувати», – зазначив срібний призер чемпіонату світу Іван Ткаченко.

Загалом, у 2011-му році КДЮСШ «Вулкан» може похвалитися не лише успішними виступами своїх кікбоксерів. Боксери «вулканісти» також завоювали багато нагород, зокрема Роберт Жмурко став чемпіоном України, тим самим виконавши норматив майстра спорту. Черкаські фітнесисти, Максим та Оксана Оробець, також здобули для «Вулкану» чимало почесних перемог.

«Мені важко порівнювати досягнення нашої школи з іншими закладами. Проте цього року ми виборювали золоті нагороди у чемпіонатах України та Кубках, чемпіонатах світу та Європи. Іван Ткаченко, Давид Агаханов синхронно вибороли дві срібні нагороди чемпіонату світу. Думаю, мало хто в Черкасах може похвалитися таким результатом», – говорить Юрій Зубов, тренер КДЮСШ «Вулкан».

Усього за 25-ть років існування «з під крила» «Вулкану» вийшло 15 тисяч спортсменів. Наразі «вулканів ці» будують плани уже на новий рік.

Про це інформує cherkassy-sport.com

6016
09.04.2014
 
 
 

Стрічка новин