В Україні створять поліцейську академію

В Україні створять поліцейську академію

Для підготовки досвідчених кадрів та майбутніх керівників слід створити сучасний навчальний заклад, вступити до якого матиме шанс кожен громадянин, заявила глава Нацполіції України Хатія Деканоідзе, інформує прес-служба МВС.

Як наголошується повідомленні, Деканоїдзе зазначила, що освітні установи залишилися в системі МВС. Проте одне із завдань, які очільник Національної поліції поставила перед собою - створити сучасну Національну поліцейську академію. З цією метою Хатія Деканоїдзе має намір звернутися за допомогою до стратегічних партнерів України.

Створення поліцейської академії вона вважає сучасним методом і системним підходом до питання підготовки кадрів для Нацполіціі.

Також Деканоїдзе припустила, що впродовж п'яти років в Україні буде сучасна Національна поліція.

«Між тим зараз слід зробити так, щоб поліція виконувала тільки властиві їй функції. Очільник Нацполіціі також запевнила, що після завершення перших 100 днів роботи поліції вона готова їх публічно обговорити», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні радник голови МВС Антон Геращенко заявив, що МВС перевірятиме сторінки в соцмережах кандидатів у Національну поліцію.

В Україні 7 листопада набув чинності Закон «Про Національну поліцію». Водночас Закон «Про міліцію» визнаний таким, що втратив силу.

 
 
 

Стрічка новин