Бондаренко "не пам’ятає", як побив Одарича

Бондаренко

Про перебіг подій на телеканалі "Рось" батьківщинівець та кандидат у мери Черкас Анатолій Бондаренко знає... небагато.


"Ми прийшли на телеканал "Рось". Депутати, які мене підтримують, розмістилися у студії, а мене гримували, готуючи до ефіру. Коли я вже заходив у студію, мене хтось штовхнув. Самих подій не бачив. Зараз даємо покази в міліції. Думаю, правоохоронці розберуться у цій ситуації", – розповів у коментарі vikka.ua Анатолій Бондаренко.

Як повiдомлялося, кандидат на посаду мера від "Батьківщини" Анатолій Бондаренко, вичерпавши всі аргументи для передвиборчих дискусій, разом з колегами по партії напав на свого опонента, чинного мера Черкас Сергія Одарича.


"Я був в ефірі на телекомпанії "Рось", за 5 хвилин до завершення програми у студію зайшли декілька представників "Батьківщини". Як тільки моя розмова з журналістом завершилася, ці, з дозволу сказати, партійні активісти накинулися на мене та охоронців, почали штовхати. Ми намагалися не реагувати на провокації, і пробиралися до виходу. Від "тимошенківців" разив різкий запах алкоголю", – розповів міський голова Черкас Сергій Одарич.

За його словами, у цей момент вихід із студії перегородив кандидат у міські голови Черкас Анатолій Бондаренко з колишнім нардепом Віталієм Іляшенком. Він почав пред'являти претензії щодо ходу кампанії, а "партійні активісти" намагалися скрутити його охоронців.


"Я на хвилину обернувся подивитися, що там відбувається позаду, і тоді Бондаренко вдарив мене в обличчя, розбивши окуляри, і одразу щез. Після цього я викликав міліцію, і зараз даю покази міліції", – повідомив міський голова.


За словами Одарича, він найняв охорону після того, як рік тому під вікна його спальні невідомі кинули гранату.


Вже цієї неділі містяни обиратимуть, хто займе крісло міського голови – чинний мер, кандидат від "Партії вільних демократів" Сергій Одарич, за якого у першому турі проголосували 23,1% виборців, чи "батьківщинівець" Анатолій Бондаренко, який набрав 11,95% голосів.

14.11.2015
Криминал
 
 
 

Стрічка новин