ДАІ закликала водіїв бути обережними цими вихідними через негоду

ДАІ закликала водіїв бути обережними цими вихідними через негоду

Державна Автомобільна Інспекція закликає водіїв бути обережними на дорогах у ці вихідні через значне ускладнення погодніх умов. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті ДАІ.

 

За повідомленням Гідрометцентру, 31 січня та 1 лютого в Україні очікується ускладнення погодних умов: сильний вітер, дощі з переходом на заході та півночі в мокрий сніг, 31 січня вночі у карпатському регіоні, а вдень у південній частині, центральних та Сумській областях — сильний мокрий сніг.

 

Упродовж 1 лютого в Україні, крім північного заходу, місцями сильні опади, на високогір'ї Івано-Франківщини та Закарпаття небезпека сходу снігових лавин.

 

ДАІ України нагадує водіям: за таких погодних умов водіям необхідно бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

 

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби. Не будьте байдужим, можливо завтра допомога знадобиться саме вам, — додали у відомстві.

 

До слова, всі дороги, які ведуть до столиці підсилено охороняють інспектори ДАІ разом із батальйоном "Київ-1". Все — через загрозу терактів.

 

Джерело:   http://24tv.ua/
954
31.01.2015
 
 
 

Стрічка новин